Wyświetl pojedynczy post
Donki
Banita

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.06.2011, 13:08
Sopranos napisał(a):Wyświetl post
Dziennikarze pytali się Valckxa o sprawę powrotu do Wisły Marcina Baszczyńskiego. „Wiem, że pojawiły się dziwne historie w prasie, która informowała, że trener Robert Maaskant i ja chcieliśmy tego piłkarza, ale decyzja ta została zablokowana przez niektóre osoby w klubie. To nieprawda. Byłem w Grecji, żeby porozmawiać z Marcinem. Wtedy myśleliśmy, że potrzebujemy takiego zawodnika. Ale potem zdecydowaliśmy, że nie pozyskujemy Baszczyńskiego. Jeden z powodów był taki, że jest on podobnym typem zawodnika co Kew Jaliens, a my potrzebujemy kogoś na prawą obronę. Marcin Baszczyński grał przez wiele lat na tej pozycji, ale przez ostatnie dwa lata występował na środku obrony. Taka sama sytuacja była z Kew Jaliensem, który w przeszłości również był prawym obrońcą. Baszczyński nie był więc idealnym kandydatem na tę pozycję. To była nasza wspólna decyzja” – mówił.

Źródło: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...e_i_sivakowie/

Masz może coś do powiedzenia? Czy może w swoim stylu będziesz się dalej upierał i twierdził, że to decyzja Cupiała czy tam RN, a to, co powiedział Valckx zostało mu narzucone "z góry"?
No sory, ale co mógł powiedziec Stan ?
Tak chcielismy go pozyskac, ale pan Cupiał sie na to nie zgodził.
Oczywiscie, że nie mógł tak powiedziec.
Odpowiedz cytując