Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.06.2011, 15:49
Cytat:
Będą w dalszym ciągu Fabiański czy Tytoń, który w poprzednim sezonie szalał w lidze holenderskiej. Jest też Sandomierski, który potencjał ma chyba nie mniejszy niż Szczęsny, tylko doświadczenie zdecydowanie uboższe. Niemniej jednak jak na bramkarzy nr. 2, nr.3 czy nr. 4 są to naprawdę solidni fachowcy. Nie są to zawodnicy pokroju Boruca, czy Szczęsnego, ale nie przesadzajmy, nie aż tak zdecydowanie słabsi.
Tutaj ja sie zle wyrazilem. W bramce moze stac ktokolwiek bo bramkarzy to akurat mamy zajebistych od lat. I czy stanie bramkarz nr 1 czy 4 (bo ciezko jest wybrac kto lepszy, czy Szczesny, czy Fabianski, czy Boruc czy Kuszczak itd). Jesli bramkarz X ktory akurat bedzie nr 1 na Euro 2012 nie bedzie bronil tak jak Boruc na MS06 i ME08, jesli po prostu nie bedzie w formie i nie wybroni tych kilku setek to tak sie skoncza mecze jak powinny sie skonczyc kilka lat temu. czyli jak pisalem 0:3, 0:5.
Nasza jedna szansa obecnie na wyniku typu 0:1, 0:2 jak wczoraj, czyli teoretycznie fajny wynik jesli gra sie z Francja czy inna potega to bramkarz. Zabraknie herosa i jest 0:6 jak z Hiszpania.

A co do tego, ze stac nas na wiecej jesli chodzi o gre w polu i jedynie Smuda jest tutaj problemem to sie nie zgodze. To zawsze tylko na papierze fajnie wyglada a w zycie jeszcze nikt tego nie wcielil od dobrych kilku lat (kilkunastu?). Powodow mozna sie domyslac, ja wyzej podalem ze u nas nie potrafia pilkarze ustabilizowac stalego poziomu, jest 1-2 dobre sezony a pozniej juz cieniowanie.

Chociaz moze gdyby selekcjonerem byl prawdziwy fachowiec... ale nie taki jak Beenhakker tylko młodszy, ktory sukcesy MA a nie MIAŁ
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując