Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.06.2011, 15:47
I my przypadły praktycznie wszystkie w/w pozycje koszulek.
Mam tylko "ale" do tej białej z długim rękawem (http://imageshack.us/photo/my-images/51/39089480.jpg/)
Zobaczcie o ile lepszy byłby ten trykot z herbem TS, a tak, ten SSA w ogóle nie pasuje i przez to nie podoba mi się ten wzór. Oczywiście nie mam tu pretensji do projektanta tylko po prostu kolejna uwaga w stronę klubu.

Ktoś powyżej napisał, że nie lubi jak gramy w całych niebieskich strojach, więc ja od siebie dodam, że nie przepadam, gdy nasi hasają ubrani cali na czerwono. W którymś z niedawnych sezonów to chyba w całych czerwonych strojach mieliśmy gorsze wyniki ;D

Szczerze mówiąc to trochę się obawiam co byśmy na lodzie nie zostali- w końcu już wszyscy wiedzą w czym zagrają, a my nie (wiem, że Real czy LFC to nie Wisła i one mają pierwszeństwo, ale nowe stroje chyba powinny mniej więcej w jednym czasie być opublikowane- pracują przecież cały rok, czyż nie?). Póki co zostajemy z tymi fantastycznymi uniwersalkami...
Nie bardzo mi się to podoba, ale co by tak nie smucić to na koniec: i tak najważniejsze jak oni będą grać a nie w czym.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując