Sartre napisał(a):

hcgn: co ma jedno do drugiego? Czemu walka o swoje to jest brak ambicji i chęci brania odpowiedzialności za drużynę i wyniki? W sezonie 10/11 Sobiech był jednym z wyróżniających się zawodników Patologii Grodzisk Wielkopolski i do niego nie można za bardzo mieć pretensji. Swoje zrobił.
.
|
No zrobił swoje.Ja mam takie zdanie bo tak jak pisałem, uważam że ten system jest patologią, której wiadomo że zmienić się nie da, ale podoba mi się koleś który mimo wszystko walczy

Gdzie oczywiście JW to świr i i nigdy bym nie chciał by był prezesem zamiast Cupiała, mimo iż wykłada kasę na klub i to całkiem niezłą.
Zresztą odnoszę się tylko do tej kwestii, jeśli chodzi o JW.Szantaż?Pewnie tak ale też uczciwy szantaż, albo inaczej - najuczciwszy z możliwych, polegający nie na oskubaniu kogokolwiek a na tym by drużyna też jakąś odpowiedzialność za wynik wzięła na siebie.
Gdzie ok - może źle oceniam Sobiecha - ja bym się zgodził bo uważam że to uczciwe i nigdy też nie miałem parcia na każdy grosz - on może mieć innych charakter, uważać że ni chuja i tyle.
To też jest pytanie co zrobi Wojciechowski, czy będzie się pastwił, czy go sprzeda bądź wypożyczy.Myślę że są kluby które opłacą Sobiechowi kontrakt gdyby Wojciechowski chciał go wypożyczyć, bo milion euro to nie wiem czy ktoś da