Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.06.2011, 12:53
flamengista napisał(a):Wyświetl post

Nie ma uczciwych polityków, podobnie jak nie ma Świętego Mikołaja. Każdy dorosły to wie.
I dlatego przez dwadzieścia lat Polska jako państwo nie potrafi wybudować zwyczajnych dróg a Chorwacja potrafi. To dlatego że u nich są uczciwi politycy? Czy też nie ma, a powodem dramatu na polskich drogach nie jest nieuczciwość tylo debilizm.

Powiedz mi co rozumiesz przez uczciwość, bo ja niewykorzystywanie okazji do zyskania kosztem innych. Czyli w przypadku polityka kosztem ogółu obywateli. Twierdzisz że wszyscy politycy dymają tych którzy ich wybrali? Ja uważam ze nie wszyscy. I właśnie wybór tych nielicznych w których istnienie nie wierzysz jest szansą na poprawę sytuacji. Cały widz w tym zeby wybrać właśnie ich. Czyli dokonać trafnej oceny, szansa pojawia sie raz na cztery lata. Jeżeli z góry zakladasz ze tacy nie istnieją to w konsekwencji nie idziesz głosować. A wygrywają ci którzy kupią więcej głosów za jabola i jak już wygrają to przez cztery lata dymają również Ciebie, mimo że nie masz z nimi nic wspólnego. Lubisz być dymany? Pewnie nie dlatego nie osłabiaj mnie tekstami o tym co wie każdy dorosły bo mi znowu zalatuje wyświechtanym sloganem.
Hej Nasz TS !!