Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
hcgn
Junior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.06.2011, 11:39
Punkt widzenia zależy chyba od punktu siedzenia.Pamiętam ile to razy u nas były głosy po jakiejś grubej wtopie by obciąć, obniżyć nieudacznikom itp
Ja tu jestem bardziej elastyczny i uważam że właściciel powinien mieć możliwość jakiejś ingerencji w płace swoich podwładnych.Oczywiście w granicach rozsądku a ta propozycja jest rozsądna.

W ogóle prawo pracy wsród grajków, w porównaniu do innych zawodów to jakiś absurd.Podpisujesz kontrakt i reszta Cie jebie - byleś tylko wstał rano i poszedł trenować a że nie masz ambicji, że właściciel tylko traci...Co mnie to obchodzi - podpisałem na 5 lat i nikt mi nic nie zrobi.

Jesteś słaby, nie spełniasz zupełnie oczekiwań które sam sobie nałożyłeś przy rozmowie przed podpisaniem kontraktu - wzywa Cię prezes.Słuchaj, nie widzimy dla Ciebie miejsca bo nie robisz żadnych postępów a nawet grasz coraz gorzej , poszukamy Ci innego klubu...inny klub?Wolne żarty, ja tu mam kontrakt, czuje się znakomicie i nigdzie się nie wybieram.

Tak to jest - dla mnie to jest patologia.Oczywiście takie jest prawo ale jakoś nie może mi przejść przez gardło bronienie tego.
Ktoś może widzieć w postawie Sobiecha walki o swoje - ok.Ja jednak widzę gościa bez ambicji, który nie chce wziąć odpowiedzialności za drużynę i wyniki, szczególnie że to nie jest mission impossible .Polonia ma niezły skład i spokojnie powinna walczyć o mistrza.
Odpowiedz cytując