Wyświetl pojedynczy post
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.06.2011, 10:17
SeQ napisał(a):Wyświetl post
A będzie jeszcze gorzej, bo za moment kończy się rok szkolny i zapewne forum zostanie zaatakowane przez żądnych transferów (a pewnie i krwi) gimnazjalistów. Czas załączyć jakiś filtr anty-spamowy na oczy, bo moderatorzy mogą mieć problem ze sprzątaniem zbliżającego się wielkimi krokami Armagedonu.

Wracając do tematu - jeśli Chavez faktycznie u nas zakotwiczy na stałe, to pomimo tego, że zapewne wspominane wcześniej wielokrotnie 40% kwoty od kolejnego transferu, które miałoby otrzymać Platense i tak może nigdy zostać zrealizowane. Nie sądzę bowiem, by Osman był zawodnikiem, o którego nagle zaczną w przyszłości walczyć kluby mocniejsze od Wisły.
Już teraz przy zalewie pierdól wypisywanych przez użytkowników zarejestrowanych w ostatnich 2 miesiacach ciezko tu ogarnac.
Mam nadzieje, że w tym roku jakoś luźniej w gimnazjach wiec kto sie miał zarejestrować to już to zrobił
Co do Osmana nie byłem do konca przekonany ale w swietle kontuzji Jaliensa, ostatnich plotek, perpektywy bitwy o puchary z Kowalskim na stoperze
oczekuje na ten transfer niesamowicie
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując