Wyświetl pojedynczy post
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.06.2011, 22:58
Cóż - musimy utrzymać Chaveza, jeśli Jaliens ma kontuzję, a ona jest poważna, to nie wyobrażam sobie na środku obrony wirtuoza techniki - Kowalskiego. Po drugie - potrzebujemy jeszcze jednego środkowego obrońcy. Także Chavez jak dla mnie to priorytet, aczkolwiek jeśli menago zachowuje się nieprofesjonalnie, to ja bym w ogóle nie podejmował z takim kolesiem tematu. Do środka potrzebny jest kolejny grajek. Na lewą obronę należy sprowadzić jakiegoś zawodnika, bo Paljic wypada gorzej niż Cikos. Co do tego ostatniego - jeśli Slovan chce go zatrzymać i nie będą mieć ochoty na spuszczenie z ceny, to może ten Bacall z Izraela okaże się tańszym, a w ostatecznym rozrachunku nawet lepszym prawym obrońcą.

Obrona to w chwili obecnej podstawa - tak czy owak czeka nas w tej formacji rewolucja, więc trzeba się na to przygotować. Mam jednak nadzieję, że Wisła pozbędzie się Kowalskiego z drużyny, bo to słaby zawodnik - jak na Wisłę, nie wiem nawet czy na Ekstraklasę w ogóle.

Środek pola też kuleje, natomiast atak po ewentualnym sprowadzeniu Ilieva będzie potrzebował jeszcze jednego wysuniętego napastnika - i ten cały Biton z Chaleroi wydaje się całkiem prawdopodobny, tyle że pytanie, czy Wisła będzie w tym okienku dokonywała jakichkolwiek transferów gotówkowych...
Odpowiedz cytując