Wyświetl pojedynczy post
Sopranos
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.06.2011, 17:28
Markus napisał(a):Wyświetl post
Nawet teraz mnie bawisz sugerując jakoby Twoje posty, promujące Pazdana, Magierę czy innych podobnych zawodników, atakujące Wolfiego, próbujące mnie pouczać, lub autorytarnie wypowiadające się na temat moich źródeł informacji, o których nie masz bladego pojęcia, a o których nigdy się nie wypowiadam publicznie - były "tylko podsumowaniem moich".
Oczywiście, że są, bo staram się wyjaśnić tok mojego ówczesnego rozumowania i wyjaśnić Twoje kłamliwe insynuacje, a Ty dalej wiesz swoje. Jeżeli Twój regres, jako użytkownika forum, doszedł już do tego momentu, że postradałeś zdolność czytania ze zrozumieniem, to może czas dać sobie spokój z pisaniem i moderowaniem na TWSD? Nie było żadnego promowania Magiery i Pazdana. Był za to wtedy problem z wąską kadrą i brakiem lewych obrońców.

Więc wykaż to. Cały czas na to czekam.
Wykazałem już wystarczająco wiele żebyś uświadomił sobie, że w kluczowych aspektach dotyczących zimowego okna transferowego się myliłeś, siejąc niepotrzebny defetyzm, snując różnej maści spiskowe teorie na podstawie poszlak, własnych przypuszczeń i artykułów z mediów, a nie znając rzeczywistej sytuacji i nie mając pełnej wiedzy na dany temat.

masz tylko obsesję na moim punkcie.
Sądzisz, że gdybym miał obsesję na Twoim punkcie, to dyskutowalibyśmy (wymieniając kilka postów) średnio raz na pół roku? Chyba niespecjalnie znasz znaczenie tego słowa?

Ale nie dziwię się jej, skoro czas prawie nigdy nie przyznawał Ci racji, tylko Twoim oponentom.
Jesteś chłopie niesamowity. Najpierw silisz się na anegdotkę o Goebbelsie i pustych formułkach, a kilka zdań później robisz dokładnie to samo - piszesz kolejny raz o czymś, czego nie popierasz żadnym konkretnym argumentem. Słucham zatem jakie to były sytuacje, w których czas przyznawał rację moim oponentom, poza Pazdanem i Magierą, gdzie zinterpretowałeś po swojemu moje posty. Może jakiś kolejny zmyślony Rado?

Teraz próbujesz grać efektem tłumu? Wiele osób ma i miało przeciwne zdanie do mojego. Dla wielu nawet najbardziej oczywiste sprawy, o których pisałem były niepojętą bzdurą - i taką dla nich pozostawały nawet wtedy, gdy upływ czasu pokazywał, że były w błędzie. Jak przy Liczce, Praskim, Kapce, konsekwencjach braku wzmocnień dla wyników w pucharach etc. Dlatego powoływanie się na nich jest kiepskim pomysłem, który nic Ci nie da i nie czyni Twoich słów bardziej sensownymi.
Wielokroć Twoi dyskutanci mieli rację, co oczywiście łaskawie przemilczałeś. Są na tym forum osoby, które często z Tobą dyskutują i wielokrotnie na pewne aspekty zwracały Ci już uwagę, ale Ty się nie zmieniasz - wolisz zaklinać rzeczywistość i rozrysowywać te bardziej pesymistyczne scenariusze. Czasem po prostu zachowujesz się jakbyś zapominał, że czas leci do przodu i że w klubie, z biegiem czasu jednak trochę się zmienia. Nie ma już Praskiego, a Kapka jest na mało znaczącym stanowisku.

Realne zmiany pojawiły się dopiero po przyjściu Holendrów. Dobrze, że wtedy Wiślacka „góra” w swojej strategii wreszcie zdołała nas czymś miłym zaskoczyć.
Grunt, że się pojawiły, lepiej późno niż wcale.
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
Odpowiedz cytując