arti napisał(a):

Pożyjemy-zobaczymy. Ja jestem zdania, że Sobiech ma potencjał, żeby przynieść JW niewiele mniej kasy niż Lewy Amice. Jak zdrowie dopisze i będą warunki do podnoszenia poziomu (spokój+dobry trener w klubie,gra w reprze i występ na euro, za rok puchary z Polonią) to za 1,5-2 lata - zobaczymy.
Przy czym prawdą jest (moim zdaniem), że młodych polskich graczy z fajnym potencjałem można w polskiej lidze zliczyć może nawet na palcach jednej ręki.
|
Ari odpuść już - nie ma sensu. Zostawcie już tego oszołoma. Dla niego też Lewandowski był wart max 300 tyś zł. I %&^ z tego ze Lech zarobił na nim ponad 4 mln € w 2 lata.
Jeżeli Sobiech jest warty max 500 tyś € to Małecki jest wart 250 € (gorsze statystyki i starszy). No to już !! sprzedajemy Małego za te pieniądze !! W końcu tyle jest wart
Gdyby Sobiech trafił do Lecha w trakcie jego gry w pucharach z MC i Juve to dziś wyceniany był by na 3 mln €. Narazie gra po prostu w mało medilnym na zachodzie klubie, i dlatego cena nie jest wygurowana, ale i tak gwarantuje że Wojciechowski w kazdej chwili dostanie za niego connajmniej ten 1 mln €. (co najmniej bo myśle że znalazł by się kupiec za ok 2 mln.)