Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.06.2011, 07:53
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Polak, taki jak Sobiech ? No właśnie , jak gra ? 5 gr. to jest wart ale nie jakieś 1 mln.euro bo za te pieniądze to w Europie są lepsi za 500 - 600 tys. A, że zmęczony psychicznie Wojciechowski tyle za niego wywalił to nie znaczy, że tyle jest wart, tylko, że na tyle został wycięty w rogi przez Ruch. Kiedy Wojciechowski zechce kupić starego fiata 126 p. za 150 tys. to też nie będzie znaczyło, że tyle jest wart. A już pisanie o 3-4 mln. i to euro to już kabaret wysokich lotów.
Co do punktacji kanadyjskiej to niech sobie kupi hokejkę i tam spróbuje szczęścia.
Skutki upałów dają Ci się już we znaki (to o grupie etnicznej)
Natomiast potwierdzam, faktycznie na forum jest grupa zachwycająca się miernymi kopaczami tylko dlatego, że są z Polski..
Pożyjemy-zobaczymy. Ja jestem zdania, że Sobiech ma potencjał, żeby przynieść JW niewiele mniej kasy niż Lewy Amice. Jak zdrowie dopisze i będą warunki do podnoszenia poziomu (spokój+dobry trener w klubie,gra w reprze i występ na euro, za rok puchary z Polonią) to za 1,5-2 lata - zobaczymy.
Przy czym prawdą jest (moim zdaniem), że młodych polskich graczy z fajnym potencjałem można w polskiej lidze zliczyć może nawet na palcach jednej ręki.
Odpowiedz cytując