rw88 napisał(a):

|
W tym momencie się kompromitujesz, powinieneś zamilknąć w tym temacie na wieki i zmienić sobie nick z Nero na Neo...Widać, że koniec roku szkolnego coraz bliżej, znowu poziom forum spadnie do tego stopnia, że dobre posty znikną w tonach tego typu g....
|
zapraszam do porownania Sobiecha z Genkowem oraz do ceny transferowej , o Meliksonie nie wspomne bo sam nie wierze ze uda sie taki transfer drugi trafic za takie pieniadze...
I jaki teraz jest sens w przeplacaniu czy placeniu miliona euro za tego gracza
sergio napisał(a):

Weź chłopie lepiej niż nie pisz jak masz pisać takie kocopoły!
Sezon sie jeszcze nie zaczął a Ty pewnie wiesz już kto zdobędzie mistrza tak więc napisz jestem ciekawy
|
caly wlasnie problem z wami gimnazialistami ze nie potraficie czytac miedzy wierszami i wyciagac wnioskow - oczywiscie ze Mistrza moze zdobyc i Gornik Zabrze czy GKS Belchatow , tym bardziej Polonia ktora ma kase i nia szasta , temat na jaki chcialem poprowadzic dyskusje to obciecie pesji o 20% , przy czym dodalem ironicznie ze 500k euro bylo by przeplaceniem za Sobiecha oraz ze Polonia Mistrza nie zdobedzie nad czym nawet nie mam zamiaru dyskutowac ....
i na koniec , odnosnie moich lat to zapewne mam ...raz wiecej jak ty.... i tak , wiem kto zostanie Mistrzem Polski 2011/2012 , wiem i w to wierze i pewnie to samo wie i w to samo wierzy 90% tego forum...(
kreseq napisał(a):

|
Ile Genkov ma lat a ile Sobiech? Porownaj jeszcze Neymara do Ibrahimovica i wylacz komputer...
|
grrr... nie chce prowadzic dyskusji porownawczej zawodnikow - pisalem ze to ironia
ale wywolany do tablicy...konkretne fakty
co dal Sobiech Poloni a co Genkow Wisle
gdzie dzis jest Polonia a gdzie Wisla
i zlosliwie na zakonczenie moglbym dodac ze za ta roznice w cenie miedzy Genkowem a Sobiechem ...przyszedl Melikson ...(
glupie gadanie ale jak pisalem nie chce rozmawiac o sobiechu a o obcieciu 20% pencji zawodnika
ps) a gdzie bedzie Genkow a gdzie Sobiech za rok ... czas zweryfikuje i postaram sie ten post zacytowac...(