Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.06.2011, 12:19
Sobiech za 300k Euro? To ma byc zart rozumiem. Juz nie chodzi o to ile on ma lat, ile strzelil bramek, ile mial asyst. Chodzi o to ze u Nas 26-28 letni sredniej klasy zawodnik, ktory swoich umiejetnosci juz nie podniesie kosztuje czesto ponad 500k.
Wojciechowski na Sobiechu jeszcze zarobi, i o tym jestem w 100% przekonany.

Wojciechowski nie zjebal rynku, to sa jego pieniadze i moze ich wydawac ile chce. Reszta bedzie musiala w koncu wylozyc konkretna kase bo inaczej bedzie problem z wykupieniem chocby sredniej klasy mlodego polskiego kopacza.

Sobiech sie nie zgodzil, on jeden i to zapewne sie zmieni. Reszta poszla na uklad bo raz ze kasy wiekszej w Polsce nie dostana, a dwa ze tak naprawde od nich zalezy ile tej kasy wplynie na ich konto.

Czy jakikolwiek kontrakt "motywacyjny" jest zly? Nie sadze, a przekonuje mnie o tym coroczne olewanie spotkan ktora sa niby o nic, i lekcewarzenie tych niby "ogorkow" ktorzy potem nas leja az milo.
Pilkarz jest pracownikiem, to jest jego zawod i pracodawca ma prawo za dobre wyniki wynagrodzic, a za slabe karac. Jesli komus sie to nie podoba to niech zglasza sprawe do FIFA czy gdzie tam chce, wiele nie zdziala bo tego typu praktyki na swiecie sa codziennoscia.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując