kacpaw91 napisał(a):

Dlatego niedługo tak samo może być z Brudem, Nalepą, Czekajem, Chrapkiem, Urygą, Kurto i kilkoma innymi, którzy powoływani są do młodzieżówek, a u nas zamiast grać epizody, czy iść na wypożyczenie grają w Młodej Ekstraklasie. Wiele klubów z naszej ligi wyszło dobrze na tym, że dawało szansę młodzieży. Czy mamy mniej utalentowanych zawodników?
Odszedł od nas Jonczyk, który nie dostał szansy w pierwszej drużynie i gdyby nie kontuzja to na stałe przebiłby się do składu Górnika Zabrze.
|
a wiesz to bo ci wróżka powiedziała
Tak samo był płacz z Leszczakiem, M.Broziem,Kałudą czy wczesniej z Kwiekiem, Kowalczykiem
który z tych rzekomych talentów po odejsciu z Wisły zrobił zawrotna kariere?
Dawać szanse , bo jest młody

Tu jest Wisła, tu liczy sie wynik, dawać szanse to moga przy całym szacunku w Ruchu Chorzów
a nie u nas gdzie jak trener nie wygra w 3 mecach pod rzadz to jest na najlepszej drodze do wylotu
Poza tym jak ktoś jest naprawde dobry, to sie w koncu przebije( Mały, Kuba, bracia B.).
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"