Sopranos napisał(a):

|
Problem w tym, że Ty ostatnio mylisz się zbyt często
|

Tak, oczywiście myliłem się pisząc o słabości naszej obrony, problemach w ataku, niebezpieczeństwie posiadania tylko jednego sensownego napastnika, w swoich słowach o scoutingu, czy całej polityce sportowo-finansowej Wisły sprzed tego i poprzednich sezonów...

Myliłem się zawsze postulując zatrudnianie w klubie takich osób i fachowców jak Valckx czy Maaskant, z zagranicy, czy surowo oceniając kadrowe ruchy na początku sezonu, wartość naszych młodych zawodników typu Rado itd (których to razem z Łysym widziałeś w okolicy składu meczowego). Można tak wyliczać i wyliczać, jeśli Cię to bawi. Można też wspomnieć na historię naszych "sporów" na forum i zobaczyć komu czas zwykle przyznawał rację i czyje było, jak to ujmujesz, "na wierzchu". Dlatego ja w żaden sposób nie muszę tego dodatkowo wykazywać, pisać pod tym kątem etc..
Widzę, że Twoje odwieczne problemy z percepcją, kompleks na punkcie mojej osoby i żądza złapania Markusa na jakimkolwiek błędzie nadal kwitną. Już Wolfy kiedyś zwrócił Ci kiedyś na nie uwagę - szkoda, że nie pomogło. Ale to Twoja sprawa i problem, nie mój. Ja problem miałbym, gdybym mylił się tak często jak Ty i to w kluczowych sprawach.
Jaki będzie efekt obecnego okna transferowego? Czas pokaże. Nikt na razie go nie przesądza, w tej chwili wszyscy mogą komentować jedynie aktualne działania klubu oraz właściciela - i to robią. Każdy ma prawo mieć na ten temat własne zdanie.