Sopranos napisał(a):

|
W takim razie wskaż mi proszę jakieś źródło, w którym Valckx i Maaskant (lub choćby jeden z nich) twierdzą, że potrzebujemy Baszczyńskiego.
|
Źródło mówiące o tym, że zablokowano transfer? Wybacz, nie podam Ci linku do artykułu. Po prostu wypowiedź kogoś, kto w klubie bywa. Ale kto wie, może źle ją zrozumiałem? Może Ty wiesz lepiej?
Sopranos napisał(a):

|
Wzmocnienie - szerokiej kadry zespołu, dobra inwestycja - biorąc pod uwagę jego uniwersalność i ówczesny wiek. Jak już coś piszesz, to do końca, a nie interpretuj po swojemu.
|
Na takich "inwestycjach" to straciliśmy już kilka milionów euro. Dwóch z nich nadal nie możemy się pozbyć.
Ogólnie - gość był nędzny i taki pozostał. Kolejne Euro obejrzy pewnie w telewizji. A daleko by nie miał...
Sopranos napisał(a):

|
Jak więc wytłumaczysz obserwację innego zawodnika na tą pozycję, Wasilewskiego, za którego trzeba zapłacić? Gdyby jedynym decydującym czynnikiem był brak pieniędzy na transfery, to z wolnym Baszczyńskim kontrakt zostałby właśnie podpisany. Zobaczymy czy Wisła za zawodnika na prawą obronę zapłaci, ale coś czuję, że znów się mylisz.
|
Dla mnie to jest fakt prasowy. Tabloidy zdążą jeszcze z nami ożenić niejednego, może nawet samego Jerzego Dudka? Chyba, że już to zrobiły (nie jestem na bieżąco).