Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.06.2011, 19:24
Sopranos napisał(a):Wyświetl post
W takim razie wskaż mi proszę jakieś źródło, w którym Valckx i Maaskant (lub choćby jeden z nich) twierdzą, że potrzebujemy Baszczyńskiego.
Źródło mówiące o tym, że zablokowano transfer? Wybacz, nie podam Ci linku do artykułu. Po prostu wypowiedź kogoś, kto w klubie bywa. Ale kto wie, może źle ją zrozumiałem? Może Ty wiesz lepiej?

Wzmocnienie - szerokiej kadry zespołu, dobra inwestycja - biorąc pod uwagę jego uniwersalność i ówczesny wiek. Jak już coś piszesz, to do końca, a nie interpretuj po swojemu.
Na takich "inwestycjach" to straciliśmy już kilka milionów euro. Dwóch z nich nadal nie możemy się pozbyć.
Ogólnie - gość był nędzny i taki pozostał. Kolejne Euro obejrzy pewnie w telewizji. A daleko by nie miał...

Jak więc wytłumaczysz obserwację innego zawodnika na tą pozycję, Wasilewskiego, za którego trzeba zapłacić? Gdyby jedynym decydującym czynnikiem był brak pieniędzy na transfery, to z wolnym Baszczyńskim kontrakt zostałby właśnie podpisany. Zobaczymy czy Wisła za zawodnika na prawą obronę zapłaci, ale coś czuję, że znów się mylisz.
Dla mnie to jest fakt prasowy. Tabloidy zdążą jeszcze z nami ożenić niejednego, może nawet samego Jerzego Dudka? Chyba, że już to zrobiły (nie jestem na bieżąco).
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.06.2011 o godz. 19:39.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując