Sędzia napisał(a):

|
Np. dlatego, że ktoś mu powiedział, że dobrze by było więcej Polaków w składzie, bo się leśne ludki burzą?
|
Lubię Twoje posty, więc odpowiem tylko tak - wierzysz w to co przed chwilą napisałeś? Mam nadzieję, że to tylko chwilowy spadek formy...
Sędzia napisał(a):

|
A Stan sam powiedział, że ma kilku potencjalnych kandydatów na każdą pozycję.
|
Znam tę formułkę. Z jakichś powodów był jednak zainteresowany Baszczyńskim. Czy dlatego, że:
a) Marcin jest starszy
b) Marcin jest droższy
c) Marcin jest gorszy
d) <wszystkie powyższe>
niż potencjalni konkurenci? Mamy tu na myśli piłkarzy w naszym zasięgu finansowym.
Oczywiście, że jest masa piłkarzy którzy przyjdą do nas z pocałowaniem ręki. Niestety - w 90% dlatego, że są chujowi. Jeżeli ktoś uważa, że za każdym rogiem czai się Melikson do wyciągnięcia za półdarmo... Cóż, w Amice też uważali po transferze Stilicia, że na Bałkanach gdzie nie spluniesz, tam talent. A w Legii mieli taką samą fazę, tylko że z trzeciego sortu Hiszpanami. Valcxx nie jest jednak kolesiem, który trafił do tego fachu za nazwisko, jak - nie przymierzając - Jóźwiak. Myślę, że potrafi ocenić nasze potrzeby i możliwości. Na pewno lepiej, niż sopranos, który na jego miejscu zrobiłby z nas pewnie drugiego Górnika Zabrze, z "Reprezentantami grającymi na Euro" takimi jak Pazdan. Pewnie lepiej też, niż członkowie Zarządu, którzy - nie oszukujmy się - fachowcami w tym względzie nie są.
Ja tu właśnie widzę problem. To mnie niepokoi.