Wyświetl pojedynczy post
Sopranos
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.06.2011, 18:30
Markus napisał(a):Wyświetl post
Nie jestem nieomylny.
Problem w tym, że Ty ostatnio mylisz się zbyt często i takie deklaracje jak powyższa przychodzą Ci stanowczo zbyt ciężko. Zauważyłem, że Wolfy zaczął pisać ostatnio bardziej do rzeczy, natomiast Ty uderzasz cały czas w tą samą, pesymistyczną nutę. AgresywnyChomik ma rację, zachowujesz się tak, jakbyś za wszelką cenę chciał żeby jednak Twoje było na wierzchu.

Piszesz najpierw o wetowaniu wartoświoaych pomysłów Valckxa przez Cupiała, następnie nie jesteś w stanie podać żadnego przykładu, w którym tak się stało, co dowodzi, że są to tylko Twoje przypuszczenia. Jeżeli zatem nie masz żadnych źródeł z wewnątrz klubu, to nie powinieneś zabierać głosu w sprawie "wetowania przez Cupiała" lub "blokowania przez Radę Nadzorczą". Pleciesz bzdury, nie wiesz nic, licytujesz się z innymi użytkownikami - generalnie mógłbyś sobie już dać spokój, bo o ile jeszcze ktoś do niedawna mógł Cię cenić za przyzwoite analizy, to już czytając te bzdury chyba stracił resztki nadziei na Twój zdrowy rozsądek. Także oszczędź nam i sobie, a oceniaj dopiero po efektach.

PS. Widzę, że "blokowanie przez radę nadzorczą" wzięło się z przypadku Baszczyńskiego. Ja akurat się nie dziwię, że ten transfer został zablokowany i nie sądzę by zablokowanie tego konkretnego transferu świadczyło o tym, ze RN torpeduje wartościowe pomysły Valckxa. Baszczu zapewne bardzo chciał wrócić do Wisły, ale my potrzebujemy po prostu innego zawodnika. Przy transferach nie można kierować się sentymentem.
Ostatnio edytowane przez Sopranos : 07.06.2011 o godz. 18:38.
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
Odpowiedz cytując