Panowie przestanmy siac ogolna panike...
Ktos sobie wymyslil ze pan Reszczynski trzyma teraz na wszystkim reke i to on nie pozwala na nic...
Co nie jest prawda bo jak ktos ma trzymac na czyms reke to jedynie Cupial i to jedynie on moze zablokowac wszsytko.
Chociaz osobiscie nie chce mi sie wierzyc aby Bogus po udanym sezonie z dobrym trenerem i dobrym dyrektorem sportowym nie sprobowal powalczyc w pucharach.
Tak naprawde to nic nie wiemy a zostala zasiana panika ze musi byc zle i juz.
Nic nie wiemy w temacie transferow a juz zostala zasiana panika ze ich nie bedzie bo kazdemu tak sie wydaje.
Jest panika ze odrzucona Baszczynskiego a ja stwierdzam ze zrobiono bardzo dobrze bo nie potzrebujemy gosca z 35 rokiem na karku ,ktory juz mial swoje szanse na walce o puchary z Wisla i skorzystal tyle ile umial.
Jest panika ze Wasyl do nas nie przyjdzie a ja pisze ze bardzo dobrez.Wasyl prawdopodobnie bo tego ie wiemy,krzyknal sobie zarobki w kwocie 500 tys Euro wiec bylby najlepiej oplacanym zawodnikiem w historii ligi, a ja sie pytam czy faktycznie bylby najlepszy
Jest panika bo jest cisza i bardzo dobrze.
Jest panika bo gazety pisza o wielu zawodnikach a nikt z nich nie przychodzi -a ja jestem pewien ze 80% tych zawodnikow to czysty wymysl dziennikarski zeby zapelnic kartke w gazecie.
Beda transfery to i bedzie walka o LM.
Nie bedzie transferow to nie bedzie walki o LM.
Cupial chyba nie jest na tyle glupi ze po pol roku wywalac bardzo dobrego specjaliste jakim jest Valcx bo ma takie widzimisie .
A co do pana Reszczynskiego odkad objal swoje stanowisko to kazdy zaczla pisac ze on jest wszystkiemu wienien- a ja sie pytam a Wisła to jego klub
Przestanmy siac panike bo ja wracam do domu i czytam srednio 5 do 6 nowych stron o upadku Wisły.