Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.06.2011, 16:48
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Czekam na jakieś przeprosiny. Amen.
Nie jestem nieomylny. W przypadku Brożków nie miałem racji i cieszę się z tego. Niestety, nie gwarantuje to, że i teraz Cupiał zachowa się nieco inaczej niż w poprzednich latach. Też mógłbym zacząć wklejać różne cytaty, potwierdzające dla odmiany, że w innych latach dobrze oceniałem wartość polityki Cupiała – ale po co? Za dużo byłoby tego, a tu nie czas i miejsce.

Z niecierpliwością czekam, kiedy będę mógł pochwalić za coś Cupiała, RN i resztę w tym okienku. Tak jak wszyscy.

mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Też dość ciekawy punkt widzenia. Znaczy dalej twierdzisz, że Valckx wolałby Pawełka od Pareiko?
Skoro najpierw proponował kontrakt Pawełkowi, to chyba oczywiste, że Pawełek był u niego wówczas numerem 1. A czy dziś po doświadczeniach rundy wiosennej wolałby Pareikę – jego musisz spytać.

AgresywnyChomik napisał(a):
Markus napisze Ci wprost bo inaczej chyba nie rozumiesz, chuja wiesz tak samo jak kazdy z nas a pisanie i opieranie sie na poszlakach nie jest niczym innym tylko jatrzeniem i wyglada tak jakbys pragnal zeby wszystko w Wisle .......nelo abys po tapnieciu mogl napisac "A nie mowilem".
Tak, przejrzałeś mnie.Prawdziwy Sherlock Holms z Ciebie. Oceniam osobę Reszczyńskiego przez pryzmat chęci jątrzenia, a nie np.: jego dokonań jako p.o prezesa klubu w pierwszej połowie ubiegłego roku. A największą satysfakcję w życiu daje mi mówienie takim jak Ty „a nie mówiłem!” ,tylko z tą intencją myślę i piszę o Wiśle. By coś udowadniać Agresywnym Chomikom…. Dobre.
Ostatnio edytowane przez Markus : 07.06.2011 o godz. 16:51.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując