prezes85 napisał(a):

no to taka zagadka
jakich piłkarzy Wisła kupiła za 1 milion euro i jakie z tymi piłkarzami osiągnęła sukcesy międzynarodowe i krajowe?
|
Liczba mnoga jest tutaj chyba nieodpowiednia bo z tego co mi wiadomo to kupiła za takie pieniądze tylko Żurawskiego. Ale to nieważne. Ty naprawde nie załapałeś sensu mojego postu czy tylko udajesz?
szprotson napisał(a):

dzięki, tego o Baszczu nie widzialem nie czytałem,.
a czy sytuacja w ktorej MB byl dogadany i RN zablokowała jego transfer, to nie jest wlasnie sytuacja w ktorej dyr. sportowy nie moze normalnie pracować?
|
Dyrektor Sportowy ma prawo nie wiedziec o pewnych niuansach, dlatego nie ma co dziwić się takich a nie innych sytuacji. Znaczy jakby sobie Valckx zażyczył Cabaja to też byś mu przyklasnął bo "przecież trzeba mu dać swobode"? Widać Cupiał nie życzył sobie Baszcza z powrotem w drużynie (nieraz pisano na forum o chęci pozbycia się wszystkich winnych za Valerenge i Tbillisi). Nie po to nie pozwolił (nie zyczył sobie) przedłużenia kontraktu z nim, żeby go teraz przyjmować z otwartymi rękoma.
@Markus - Będe miał wieczorem chwile czasu to pokaże ci pare kwiatków z czasów gdy sezon lub przerwa zimowa była w pełni.