mr_kwolf napisał(a):

|
Powiedz mi, czy nie jest Tobie zwyczajnie głupio po tym co wygadywałeś w okienku zimowym? O tym wieszczeniu końca Wisły? Czy nawet takie wygłupienie sie nie jest w stanie spowodować, że przestaniesz krytykować politykę transferową do momentu jak będzie okienko zbliżało się ku końcowi?
|
Proszę wskaż mi cytat, w którym mówiłem zimą "o końcu Wisły". Że na pewno nastąpi itd.
Wskaż mi moje błędy w ocenie wartości zarządzania klubem w ostatnich latach. W ilu sprawach ja miałem rację, a w ilu Ty?
Czy Tobie nie jest choć odrobinę głupio tak kłamać i szufladkować ludzi?
Obecnego okienka jeszcze nie oceniam - nawet się nie zaczęło. Piszę jedynie o obecnej sytuacji. Jak każdy na forum.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze"