niczego się nie nauczyliście

co okienko to samo... z wielkiego podniecania bo fakt napisał że Wisła ma 6 mln euro na transfery do wiązania wezła na szubienicy bo superekspres napisał że Wasilewski nie dla nas. Mało kto wie co tak na prawde w klubie knują. przecież 90% tych historyjek o transferach Wisły pojawiające się na tych wszystkich onetach, faktach, se i innych z dupy wyjętych portalach biorą się właśnie z tego forum lub z innych Wiślackich stron.
wystarczy napisać że interesujemy się Ntizabonkizą bo mówił mi kumpel którego mam jest sprzątaczką na stadionie i na drugie dzień pojawi się tytuł: Wisłą sięga po czarnoskórego gracza z Cracovii!!! tekst oczywiście będzie się zaczynał od słów jak udało nam się nie oficjalnie dowiedzieć... a pod artykułem będzie napisane: źródło własne
dajcie sobie na wstrzymanie bo właśnie dzięki naszej głupocie takie media żyją, tania sensacja zawsze najlepiej się sprzedaje... .... wie czy np. temat z Wasilewskim nie jest już aktualny od miesiąca, tylko że teraz akurat pojawiła się ta informacja, bo media nie mają o czym pisać, gdyż z klubu żadne informacje nie wypływają
popatrzcie się na sprawe Chaveza... codziennie obrót o 180 stopni. w jeden dzień Chavez jest już jedną nogą w Turcji, na nastęspny już się dogadał z Wisła która na będzie 6o % zawodnika, by dziś napisać żę Chavez podpisze kontrakt w Premiership...
propnuje troche lodu na ochłode bo naprawde pogoda daje się co poniektórym we znaki...