Temat: Komórki...
Wyświetl pojedynczy post
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.06.2011, 10:08
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
To na przedłużenie umowy. Abonament cos ponad 100 jest, umowa od baaaardzo dawna, ponad 10 lat.

Zasugerujcie jakieś telefony co oni mają, ja się co do ceny dogadam z nimi ;-)
Nokia 5630 XM - Specyfikacja
Nokia C3-01 Touch & Type - Specyfikacja
Nokia C6-00 - Specyfikacja - Chyba najlepsza opcja dla Ciebie
Samsung Ch@t 335 (Samsung GT-S3350) - Specyfikacja
Samsung Delphi B3410 - Specyfikacja (bez Wi-Fi)
Samsung Wave 533 (Samsung GT-S5330 Wave 2 Pro) - Specyfikacja
Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro - Specyfikacja - malutki

Wszystkie te telefony pisałem ze strony T-Mobile. Specyfikacja jest z mgsm (podałem linki), ale najlepiej jakbyś wybrała Sobie z tych niektóre i poszła do T, żeby Ci je włączyli i żebyś sama przetestowała Sobie. Jakby co, to podaję link do wszystkich telefonów dostępnych w T-Mobile -> http://apps.t-mobile.pl/productApp-w...p/products.jsp

Lupo napisał(a):Wyświetl post
Potrzebuję kupić wyświetlacz do SE w580i. Czy dostanę go w serwisie/komusie/jakimś punkcie z komórkami, za rozsądną cenę? (do 20 kilku złotych) czy lepiej od razu wchodzić na allegro?
Od jakiegoś czasu zaczeły pojawiać się pojedyncze czarne paski. Z czasem po różnych wydarzeniach (koncerty lub deszcz) tych pasków zaczęło przybywać... i tak po wczorajszym deszczu ekran jest w 90% czarny.
Strasznie trzeba kombinować żeby przeczytać smsa.
Na giełdzie RTV, wchodząc "głównym" wejściem od strony Balickiej i idąc wprost, bodajże trzecie stanowisko po lewej stronie. Tam stoją tacy chłopacy, zajmują dość dużo miejsca. Zazwyczaj są duże kolejki do nich. Oni mają bardzo tanie części i nie robią ludzi w konia. Z allegro bym nie ryzykował, bo nieraz oryginalne wyświetlacze przychodzą, ale wyświetlają parę razy gorszy obraz niż oryginalny oryginał.
Ostatnio edytowane przez tarantulaw2 : 07.06.2011 o godz. 10:40.
Odpowiedz cytując