Wyświetl pojedynczy post
CMSNero
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.06.2011, 09:55
Lucas.B napisał(a):Wyświetl post
Naiwni się znaleźli i podłapali temat 6 mln euro - myślicie, że co nagle Cupiał zmienił kurs i zacznie sypać kasą, te czasy już nigdy nie wrócą tak samo jak teraz zakontraktowanie Ilieva to znak że któryś z dwójki Małecki czy Kirm odejdzie. Tak na prawdę mówienie o Wiśle w kontekście pucharów od kilku lat mija się z celem - nas na to nie stać. Nie mam nic przeciwko transferom bezgotówkowym ale tak prędzej pozyskamy zawodników po 30-tce, którzy za wielu opcji już nie mają i decydują się na Nas. Taki Jaliens w obecnej formie gdzie w Holandii miałby miejsce w klubach z czuba tabeli etc...
Nie wierzyłem w RVN w Wiśle, 6 mln euro jak i to że Cupiał wreszcie zmądrzał dlatego również nie wierzę, że nasze występy w pucharach będą się znacznie różniły od tych z ubiegłych lat....
Po pierwsze to nas na obecna chwile stac na to by kupic zawodnika za 20milionow euro i dac mu kontrakt 3miliony na rok na 3 lata - tylko do czego to poprowadzi ano do tego ze przy pierwsdzym zachwianiu gospodarki i spadku wartosci TF klub zbankrutuje w przeciagu 2 miesiecy , rotacja musi byc - nie jestesmy Serie A czy Premier ze wplywy sa tak kolosalnie wielkie iz mozna sobie pozwolic na transfery wielomilionowe , jedynym odchylem od normy sa szejkowie.... klub musi sie bilansowac , TF musi fukcjonowac perfekcyjnie bo to gwarantuje portowy progres Wisly - jesli nie puchary to ciagla walka o Mistrza Polski a i LM wkoncu bedzie , ale bez jaj ludzie , przestancie plakac wkoncu - pol roku temu plakaliscie ze kto to jest Melikson , Genkow, za pol roku bedziecie plakali ze Melikson odchodzi i na Genkowa tez jakas oferta splynela - wezcie pod uwage ze jak wejdziemy do LM ( a wierze ze tak) to za pol roku zacznie sie zabawa Stana - Melex-5mil, Genkow-3 - Malecki ze 4 , Chevez 2,5 , Wilk 3 ..... przyjda nowi , dalej bedziemy walczyc o Mistrza i puchary a rotacja w skladzie musi byc - mamy swoja ikone-legende Zurawskieg i pewnie przez najblizsze 10lat nie bedzie innego gracza - tfu - Malecki moglby byc i pewnie bedzie ale tak bardzo go lubie ( wrecz uwielbiam za zachowanie - normalnosc , spontanicznosc i milosc do Wiselki ) ze zycze mu by sobie gdzies na zachodzie banke euro za sezon zgarnial - i jestem niemal pewny ze nie zlasil by sie na kase od Wojciechowskiego...(

a wracajac do Baszcza - to lubilem , lubie go - ale jakos nieszczegolnie - natomiast jesli chodzi o moja interpretacje to z tego co wyczytalem Baszczu mial odpowiedziec w Grecji czy podpisuje nowy kontrakt.... podpisal z .....
Odpowiedz cytując