Wyświetl pojedynczy post
Jonasz
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.06.2011, 00:35
nie wiem czy to tylko tak mi się wydaje, ale Valcx zachowuje się jak dobry agent wywiadu. Niewiele mówi, zapewne wiele wie, utworzył siatkę agentów, poza nią ma swoich informatorów, no i podróżuje po świecie, ale nikt prawie nie wie ani gdzie, ani po co
A tak na poważnie to przypomnijcie obie jak Bednarz oficjalnie linczował potencjalnych kandydatów do gry w Wiśle, że jak się wyda, że rozmawiamy z takim, to koniec - on zrywa kontakt. Valcx w tym czasie po prostu dyskretnie rozmawia i negocjuje, a jak pojawiają się w prasie jakieś przecieki, to cisza. Zauważcie, że nawet tutaj na forum ma praktycznie ciszę.
Podoba mi się ten styl pracy. I tak jak poszerzająca się grupa spośród nas - jestem dziwnie spokojny, że Ci, którzy do nas przyjdą będą ciekawymi postaciami. Na naszą korzyść działa tez to, że obaj Holendrzy są już u nas kilka miesięcy i poznali już i nasze wiślackie podwórko oraz ligę. Ten rok jest dla nas dużą szansą. Prawdopodobnie ostatni raz łatwiej można dostać się do LM, poza tym kasa za punkty w LM, za bilety i transmisje pomogłaby się nam odbić od reszty no i kilku zawodników mogłoby się też wypromować.
W związku z tym coś mi sie wydaje, że być może czeka nas jakaś miła transferowa niespodzianka czego sobie i nam wszystkim życzę!
Odpowiedz cytując