Wyświetl pojedynczy post
CMSNero
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.06.2011, 18:10
Ja odnosnie koszulek - za przyklady podam UK Teamy

Sam osobiscie chodze w koszulce z przed 4 czy 5 lat i ani mi w glowie kupowac nowej , co sobie ogarne temat zeby zamowic sobie jakies .......ki to od razu zniecheca mnie to przeplacanie , dres 400zl = 80 funtow ...dzis kupilem synkowi dres Arsenalu (nike) - z najnowszej kolekcji i zaplacilem 30 funtow(ok 135zl) (a wiem ze za kilkadziesiat dni bedzie za 15...)...

koszulki meczowe Manu kosztuja maksymalnie 40 funtow(ok180zl)!!! i 2 razy w roku leca ceny o 50% na jakies 2 tygodnie...

W szkolach sa co jakis czas dni w ktorych dzieciaki moga ubierac sie normalnie - 95% dzieciakow lata w koszulkach Manu,Evertonu,Liverp,Arsenalu czy Chelsea - te koszulki w sklepach sportowych mozna dla dziecka kupic max za 12 funtow = ok 50zl a czesto przy zakupie jednej dostaje sie i druga ...( mowa caly czas o oryginalach w autoryzowanych sklepach..

Tak se dzis wymyslilem ze chce miec koszulke z nr5 i Meliksonem i patrze 240zl - rzesz ....a , a jakby Wisla zagrala w tym roku w Lidze Mistrzow to koszulka ile by kosztowala 1500zl? - pewnie i wiecej bo i azjaci by zamawiali...(

Kraj absurdow i dodam ze zarabiajac najmniej ile sie da w UK mozna sobie za 40h pracy kupic 5 koszulek Manchesteru UTD z najnowszej kolekcji a jak ktos cierpliwy to 5 miesiecy potem mozna kupic 10...(

5 koszulek Wisly = 1200zl a 10 = 2400 - i wspomne iz mowie o najnizszych mozliwych zarobkach za 40h pracy...

To samo bylo z Umbro...(

Czy te koszulki nie moga kosztowac np.100zl za sztuke - ide o zaklad ze sprzedaz wzrosbie przynajmniej trzykrotnie co zwiekszy dochody ze sprzedaży ...(
Ostatnio edytowane przez CMSNero : 06.06.2011 o godz. 18:13.
Odpowiedz cytując