fialo napisał(a):

http://www.youtube.com/watch?v=SLe1dP7mLh0
Faktycznie. Trzeba Ci przyznać rację. W wersji podstawowej. W Polsce takich zawodników wszak na pęczki jest, a my sprowadzamy drugiego Rasialdo z Serbii. No i oczywiście Cupiał sprzedaje Wisłę.
|
Mylisz się. Po pierwsze, nie krytykuję sprowadzenia Ilieva, ani samego Ilieva. Ani polityki transferowej.
Obszczekujesz nie to drzewo.
W Polsce takich zawodników jak Iliev brak. Pilkarzy silnych, szybkich, przebojowych, nie bojących się ryzyka i starć z rywalem, walczących na kazdym centymetrze (taki drugi Małecki a Małeckich - silnych, szybkich, upartych i ambitnych jest niewielu w Polsce - może jeden?). Cóż z tego, że nie bedacych wirtuozami futbolu?.
Nigdzie nie napisałem, że Iliev jest drewnem. Ale nie jest też nawet cieniem Zidana.
Na nasze potrzeby powinno wystarczyć. Ambitny, silny, doświadczony, z charakterem.
Co do techniki: przyjrzałem się jego dośrodkowaniam wykonywanym po fantastycznych skądinąd rajdach. Nie jest kepszy w tym elemencie od Małeckiego. Będziecie wyklinać na jego wrzutki. Ja nie bedę, bo już jestem na to przygotowany