Wyświetl pojedynczy post
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.06.2011, 10:39
z pewnego forum....

Egzamin na prawo jazdy! Poradźcie!!

Witam, zakończyłem kurs prawa jazdy i w najbliższym czasie czeka mnie egzamin państwowy. Proszę o kilka rad, gdyż w mojej szkole nikt mi tego nie powiedział. 1. Jak mam się ubrać? Czy musi być biała koszula? Czy wystarczy np elegancki sweter lub koszulka? Spodnie i buty jakie? 2. Czy podczas jazdy z egzaminatorem ucinać z nim jakąś pogawędkę czy raczej to jest niestosowne? I lepiej milczeć jak grób? 3. Jaki lek wziąść na uspokojenie bo bardzo się denerwuję i nie chcę by mi noga latała na pedałach ;/ Ale taki lek który nie usypia! 4. Jeśli wylosuję wskazać płyn do spryskiwaczy to co mam odpowiedzieć na pytanie: Jak go sprawdzić? Bo opinie są podzielone. Jedni mówią że trzeba spryskać szyby, drudzy że potrząś autem DZIĘKUJĘ Z GÓRY ZA ODPOWIEDZI! POZDRAWIAM WSZYSTKICH KTÓRZY MAJĄ TO JUŻ ZA SOBĄ...

Bardzo dziękuję za rady i podpowiedzi, spróbuję się nie stresować wychodzi na to że dużo zależy od egzaminatora, jaki się trafi...Ps. Pierwszy raz słyszę że na egzaminie ma być Skoda Fabia? A jeśli nawet to chyba tak szybko w Rybniku ją nie wprowadzą...

Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując