Wyświetl pojedynczy post
zdzichu411
Senior Member

Od: 12.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.06.2011, 09:15
Niestety (a moze i stety) meczu nie oglądałem. Wypadł mi grill z teściami. Z tego co czytałem, z tego co tu piszecie, mogą się nasuwać wnioski, że brakuje tej reprezentacji jakiegoś stylu i jakości. A nawet to chyba Lewy powiedział w wywiadzie. Gramy bez trenera, a sama ambicja zawodników, nomen omen przecież nie takich słabych, wystarcza do wygrywania niektórych meczów. To oczywiście szybko się może skończyć, a ewentualny sukces na pewno nie będzie zasługa Smudy, z którego się oni sami śmieją. Już i ta go nikt nie zmieni, bo i za kogo, także będziemy sobie musieli radzić bez trenera. Tym większy szacunek dla piłkarzy jak wygrają z kimś na Euro. Co do składu Argentyny,to był skład D, jak nie nawet F, co nie zmienia faktu, że i tak byli to zawodnicy klasowi. Ale jak już wyżej zauważono. Turnieje wygrywa się jako drużyna a nie zlepek piłkarzy. My też mamy taki zlepek, bo ciągle nasz Dyzma coś tam miesza, nie ma pomysłu ale co tam wymagać. Jak czytam wypowiedzi Smudy, że ten kto twierdzi że oni byli skladem C, to my byliśmy B (bo Obraniaka nie było....) to mam ochotę urwać sobie uczy i wydlubać oczy. Temu facetowi powinni zabronić wypowiadać się prasie, do skończenia Euro, definitywnie. Żenada wprost co ten facet bełkota. Parafrazując weszło, Cygan i Czarodziej, nie widzący jak mu piłkarze mecz sprzedają, on po prostu patrzy i już wie co zawodnikowi dolega.
Odpowiedz cytując