Cytat:
|
Jeszcze nie znam kibica (dowolnej drużyny) któy by twierdził że mają lepszą obrone od ataku.
|
Paru kibiców paru drużyn by się znalazło (nie szukając daleko, Legia 2009/10).
Cytat:
|
Wawrzyniak zagrał wedłóg mnie super mecz. Jodłowiec to też dobry solidny piłkarz. Tylko Wojtkowiak jest krzywdzony przez Smudę gra na nie swojej pozycji.
|
Mówiłem o stoperach, nie o obrońcach w ogóle. Wawrzyniak zagrał bez zarzutu, a Piszczek to w tej chwili nasz najbardziej wartościowy piłkarz jest. Fajnie też, że obaj potrafią ładnie się włączyć do ataku. Nie, chodzi mi o tych dwóch dryblasów, co stoją na środku. Ja tam dobrej gry Jodłowca nie widziałem za bardzo, jak dla mnie jak tylko była jakaś wpadka w obronie, to on stał najbliżej.
Cytat:
zwroc na to uwage ze przemierzyli caly swiat na ten mecz zmiana czasu zmiana klimatu...
oni maja szanse zagrac w takim skladzie 2 raz.. nazwiska nie graja to team wygrywa mecz..
|
Ja tam współczuję naszym piłkarzom tego. Jak tylko uda im się coś ustrzelić, coś wygrać, to ZAWSZE znajdzie się powód, żeby to zniwelować i udowodnić że i tak są beznadziejni. Biedaki nie mają nawet możliwości udowodnienia, że nie jest tak źle.
Nie zapomnij też dodać, że była niedziela, siedemnasta, słońce świeciło, złe warunki do gry w piłkę - Argentyńczycy nie mogli się wykazać.