Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.06.2011, 19:27
LanceTS napisał(a):Wyświetl post

8 LO jeszcze pare lat temu było Wiślackie, wiem że też wydawali szaliki, teraz nei mam pojecia. Poziom wysoki, szczególnie biologii i chemii. Jedna z lepszych szkół chyba. No i podobno swietna atmosfera.

.
Jest i mam nadzieję będzie Atmosfera.. No nie najgorzej, nie najlepiej, na pewno poziom wysoki.

Ale dyrektor jest grubo .......nięty, wszędzie papieża na ścianach wiesza, jak się popatrzy na ściany to normalnie polityka miłości, jakieś rzewne obrazki. A kiedyś był oskarżony o jazdę po pijaki i ciągnięcie za sobą znaku drogowego przez 800m, ale sprawa rozwiązała się w taki sposób, że... okazało się, że to alkomat był zepsuty i fakt ciągnięcia znaku to był czysty przypadek, a 2,5 na wyświetlaczu to awaria sprzętu. I go przywrócili. Plakaty oczywiście zaklejaliśmy to wlepkami, ale sprzataczki twardo drapały. Tak czy tak, polecam ja jakoś się prześlizgnąłem bez nadmiernych nakładów pracy, kto kombinuje ten żyje
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując