Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.06.2011, 14:17
Kociewiak napisał(a):Wyświetl post
No i ja sie z tym w 100% zgadzam bo potrzeba lat żeby wychowac dobrych piłkarzy no ale zaplecze jest bardzo w Polsce potrzebne tak jak odpowiedni ludzie do szkolenia bo inaczej będzie ciągle to co jest teraz niestety.
wybacz, ale zarówno stadiony jak i zaplecze jest to ..........enie.
Byłem na Chorwacji widzialem jak wyglada szkolenie zarówno juniorow jak i orlikow.
Grają i trenują w gorszych warunkach niż w Polsce na B-klasie.

Obawiam sie ze super obiekty, szkółki, nowe dresy Nike i ipody raczej zmanierują do końca nasza polska młodzież.(jak ktoś ma znajomych piłkarzy, i ma fb to moze zaobserwować o co mi chodzi, Oni juz nie potrzebuja wyjezdzac za granice bo po co ? Kiedyś chociaż sie jechało za granice bo tam fajny stadion był ,a teraz stadion fajny juz masz pod domem wiec na czego trzeba więcej)
Sory, ale nasz naród jest leniwy.

E: z piłkarzy Legii Żyro podoba mi sie piłkarsko. Lekkość w przyjmowaniu prowadzeniu piłki, to lubie ,widac ze chłopak ją czuje.
Cytat:
jest leniwy to prawda, ale raczej trzeba sie cieszyć że sie poprawia infrastruktura bo zobacz sobie gdzie piłkarsko jest Chorwacja a gdzie Niemcy, Hiszpania itd
Szczerze mówiąc nie ciesze się. Żeby grać w piłke nie trzeab miec dywanu, wystarczy chcieć. Teraz wybudowali co 1 km orlik, i co ? I stoi pusty. Wyobrażcie sobie co byłoby 10 lat temu gdyby Ci na osiedlu postawili takie cacko.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 05.06.2011 o godz. 14:24.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując