@Xavy
Program - mają? Na stronie Nowej Prawicy nie ma o programie nic. Na stronie UPR też. Strona WiP nie działa. Poza tym dla mnie pisanie "obniżymy podatki tak nisko jak się da" to jest dokładnie takie samo gadanie jak PO parę lat temu - czyli propaganda, a nie program. Konkrety.
Projektów ustaw - może jestem naiwny, ale chyba jakby mieli, to by się pochwalili?
Kadry - skoro poprzednik NP (WiP - UPR) w poprzednich wyborach był w stanie w Małopolsce zgłosić swoich kandydatów tylko w Krakowie i powiatach myślenickim, gorlickim i chrzanowskim, to o czym my tu mówmy? W 4 powiatach na 22? A przecież to jest jeden z tych regionów, gdzie zawsze Korwin & co. notowali jedne z lepszych wyników. A to wcale nie jest jakiś niechlubny wyjątek.
Zaplecze - wystarczy, że sobie posłucham
http://www.kontestacja.com/?p=episode&episode=670 - rozmowa z szefem KNP w Poznaniu. Gość zero konkretów, zero wiadomości, cały czas "mnie nie interesuje ich zdanie", "ja nie wiem", "zobaczymy", "straciłem wątek", "ciężko powiedzieć". Taki człowiek ma być szefem KNP w jednym z największych regionów kraju? Przecież on zachowuje się, jakby miał ludzi, do których mówi, głęboko w dupie, a przecież mówi do swoich potencjalnych wyborców. No i to wspomnienie na samym początku, że KNP w Poznaniu to już jest NAWET grupa kilkudziesięciu osób.
@Drozd
Koalicję bym zaakceptował z Jurkiem na przykład.
Na NP pewnie zagłosuję, bo kogo mam innego?