Wyświetl pojedynczy post
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.06.2011, 19:39
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Najbardziej podoba mi sie tutaj temat transferow do 10 czerwca wzglednie transferow po 10 czerwac...

A ja ma pytanie do tej grupy upierajacej sie o transferach do 10 czerwca... a czy jak transfery beda pozniej to sie obrazicie
Ile jeszcze razy trzeba napisać, że Bogdan Basałaj mówił "Obserwacje zawodników przez naszych skautów zaczęły się już w lutym-marcu. Teraz do 10 czerwca musi nastąpić finalizacja transferów" - tylko portal popełnił błąd w cytacie

Nikt tu sobie nie będzie żył podcinał gdy nie uda się żadnego zawodnika zakontraktować przed początkiem zgrupowania, gdyż różnie może być. Zwyczajnie mamy nadzieję na początek normalności w naszym klubie. Ja w przeciwieństwie do Wolfego uważam Bogdana Basałaja za jedno z najmocniejszych ogniw w naszym klubie i mam nadzieję, że się na nim nie zawiodę. W przeciwieństwie do poprzednich "prezesów" ten sensownie mówi, oraz powoli małymi kroczkami wprowadza swoją wizje w życie, poprzedni wyglądali jakby prowadzenie Wisły ich przerastało i totalnie improwizowali.
Odpowiedz cytując