Wyświetl pojedynczy post
TSWojtas
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.06.2011, 09:54
cpc napisał(a):Wyświetl post
Jak wszyscy kibole w Polsce zagłosują na Nową Prawicę to te 5% powinno być na jesieni.
Marzę sobie o takiej sytuacji: zaczyna się program publicystyczny w TV(obojętnie jakiej), po wstępnych uśmiechach i przywitaniach gość zaproszony z NP(wtedy będą musieli ich zapraszać) mówi - "Panowie to może dla odmiany pogadajmy o długu publicznym" . Miny reszty zaproszonych politykierów + pewnie prowadzącego - bezcenne.
Ja też marze o Polsce normalnej. Politykach dbających o interes mój , twój i nas wszystkich ,o interes całego Naszego państwa.A nie spierających sie o pierdoły typu zdjęcia napieralskiego , guziki tuska , czy otwarcie idących z Nami kibicami na wojne.

Niesamowicie dziwi mnie głupota ludzi chcących znów głosować na bande czworga.Te same mordy są przy korycie od 20 lat i zadłużają Nas w masakrycznym tempie. Dla premiera Polski liczy sie tu i teraz a co bedzie jutro go nie interesuje. W programie gospodarczym wszystkie 4 partie bandy(palikot też) niczym zawiele sie nie róźnią - wszystkie stawiają na socjal!Światopoglądowo najbardziej prawicowy jest PIS (anty komuna , nie dla pedałów) ale też nie do końca. O PO nie ma co pisać bo już wyraźnie płyną na lewo w strone SLD i Gowin tego nie zmieni. PSL to partia władzy zabezpieczająca KRUS , reszta im wisi.

Rząd Tuska który podnosi podatki i ma zamiar nadal je podnosić,wojuje z wolnością słowa , wojuje z Nami kibicami , chce wprowadzić ustawe partnerską dla homosiów, likwiduje wolny rynek na rzecz sterowanego centralnie (leki,śmieci) wciąż ma wyskokie poparcie w okolicach 30 % - TO MNIE PRZERAŻA!

A Nowa Prawica która proponuje postawienie na wolność ludzi a nie aparat państwowy jest cały czas pomijana przez media głównego nurtu-myślicie dlaczego? Bo jest zagrożeniem dla tego chorego układu który mamy od okrągłego stołu!

Nowa Prawica ma poglądy z którymi nie sposób sie nie zgadzać np -

- zasada - chcącemu nie dzieje sie krzywda
- obniżanie podatków(np:likwiadcja pitów citów,podatku dochodowego)
- redukcja administracji pańśtwowej do minimum
- likwidacja socjalu!
- dążenie do prywatyzacji służby zdrowia , likwidacja ZUS i KRUS!
- rozliczenie zbrodni komunistycznych - odsunięcie od sfery publicznej ludzi umoczonych w poprzednim systemie
- silna armia (bez potrzeby błagania USA by stacjonowali u Nas ich żołnierze)
- obrona Polski przed zalewem ludności czarno-arabskiej
- zmiany w wymiarze sprawiedliwości (anonimowość sędziów ,sprawe sędziuje zawsze ktoś z innego miasta, proces rozpoczęty trwa ciągle aż do jego zakończenia)
- nie dla zboczeńców , feministek i innych wynalazków
- polityka zagraniczna w pełni suwerenna prowadzona w interesie Polski a nie UE .
- legalizajca narkotyków (Państwo bedzie miało kontrole nad tym procederem , mafie dostaną po kieszeni )

Wybierzmy Wolność a nie dalsze zniewalanie !

pozdrawiam

aleksander buksa - prostytutka bez Honoru