Wyświetl pojedynczy post
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.06.2011, 23:38
jova napisał(a):Wyświetl post
Bo 10tego będzie można sprawdzić ile warte są obietnice prezesa Basałaja. Ponoć transfery mają być załatwione szybko, by zespół mógł się optymalnie przygotować do kwalifikacji LM. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Lysy napisał(a):Wyświetl post
http://www.wislaportal.pl/news.php?id=20126

Wdziałem ten program w tv więc nie mogło być mowy o przekręceniu słów naszego prezesa Zobaczymy ile są warte obietnice Pana Basałaja Osobiście uważam , że sukcesem będzie jak przynajmniej z 2 nazwiska poznamy do 10 czerwca, a później jak zwykle nerwówka i dopinanie transferów na ostatnią chwilę ...
Obserwacje zawodników przez naszych skautów zaczęły się już w lutym-marcu. Teraz od 10 czerwca musi nastąpić finalizacja transferów, bo chcemy, żeby od początku przygotowań, czyli od 12 czerwca - już wszyscy byli z zespołem - zdradza plany klubu Basałaj.

Polskie szkolnictwo kuleje, o czym w tym temacie można się przekonać od paru lat... A konkretnie czytanie ze zrozumieniem...

To co w cytacie, nie jest żadną obietnicą. To tylko deklaracja, jak prezes chciałby żeby to wyglądało.

Jak zwykle ktoś z forum, nie odrobił lekcji z polskiego, a reszta za nim powtarza...

Jeśli Basałaj powie w wywiadzie: "Chciałbym, aby udało nam się awansować do grupy LM.", czy to oznacza, że obiecał nam grupę?

Ludzie myślcie...
thechris napisał(a):Wyświetl post
Ja bym się bardziej cieszył jakby co roku konkurencja była mocniejsza i Wisła z roku na rok również rosła w siłę. Niestety od 2003 roku lecimy na pysk. Nie ma, że jest raz lepiej raz gorzej. Z roku na rok jest coraz gorzej. Ze wszystkimi bo krajowa konkurencja też leci na pysk, tylko czy to jest powód do radości?
Lech w ostatnich pucharach odniósł podobne (jak nie większe) sukcesy jak Wisła za czasów Schalke... Także nie przesadzaj z tym poziomem polskiej piłki...
Ddf
Odpowiedz cytując