Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.06.2011, 18:05
PatriX napisał(a):Wyświetl post
Cieszę się, że znasz się na przepisach prawa i wiesz co to jest własność intelektualna, bo z mądrym to warto rozmawiać...

Mam nadzieję, że Ty masz wiele nam do przekazania, bo Ci co rzekomo strzelają focha mieli całkiem sporo.

Cieszę się , że Twój post stał się właśnie "wspólną" własnością, bo będę musiał go sobie chyba wydrukować i puszczać dalej, bo tyle w nim mądrości.

Tylko błaznów z łaski swojej poszukaj sobie gdzieś indziej... może bliżej niż się spodziewasz.
Kolego,

1. Nie chciałem Ciebie i innych obrazić (może niefortunnie użyłem jednego słowa). Jakby coś - przepraszam.

2. Nie jestem znawcą prawa autorskiego - podzieliłem się swoimi przemyśleniami na temat likwidacji kont i postów.

3. Właśnie dlatego że ci co strzelają focha mają dużo do powiedzenia - wolałbym żeby zostały ich posty

4. Niepotrzebnie szydzisz - w moim poście nie było nic osobistego. Lubię czytać to forum (pisać też) i szkoda że niektórzy chcą palić za sobą wszelkie posty (mosty).

Pozdrawiam
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując