wiślak 86 napisał(a):

brawo ....a brawo !!
obiektywizm aż bije od ciebie po oczach. widziałeś cały ten filmik czy tylko urywki? my tu rozmawiamy jak poprawić sytuację w młynie a flemangista złości się że na Lechu robią porządek. przyszedł pajac do młyna wymalowany jak obrazek świąteczny w pedalskiej czapeczce więc poproszono go aby wyszedł. metoda może szokująca ale skuteczna...
i nie pisze że może jak kiedyś przyjdę z żoną i dziećmi bo tak na pewno będzie tylko że wybiorę inny sektor z szacunku dla osób stojących w młynie!
dlaczego nie skomentowałeś innej sytuacji w której ten pajac przyszedł najebany na mecz i dostał zakaz? dlaczego nie piszesz o tym że aby zapomnieć o sprawie chciał karnety na cały sezon dla siebie i rodziny?
|
Dżizas...
Przecież ja w ogóle nie piszę o tym. Nie chcę wracać do sprawy Litara, dyskutowaliśmy o tym już dawno temu. Nie ma co odgrzewać starej sprawy.
Mnie zadziwia hipokryzja dziennikarzy. Wcześniej wszystkie redakcje solidarnie dowalały "kibolom", a i dla Rzepy Litar był synonimem samego szatana. Teraz, żeby dowalić Tuskowi i PO robią totalną woltę i udostępniają swoje łamy temu facetowi. Najwyraźniej teraz Litar jest cacy.
Równocześnie ci sami dziennikarze najpierw jadą po Małeckim, wymyślają niestworzone historie o rasiźmie. Potem chyłkiem się z tego wycofują, bez słowa przeprosin. A gdy chłopak ma sprawę w prokuraturze, zamiast poczuć się odpowiedzialnym (w końcu prokuratura wszczęła dochodzenie na postawie medialnych doniesień) i dać mu możliwość obrony - siedzą cicho. Wali ich to, że przez ich niefrasobliwość niewinny człowiek ma kłopoty.
To się nazywa totalna hipokryzja.
Z tematem kibicowania ma to mało wspólnego, ale musiałem odpowiedzieć. Po raz drugi w ciągu tygodnia przypisuje mi się dziwne intencje i poglądy.