Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
FooFighter
Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.06.2011, 23:55
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Poprosiłem o to, bo nie wydawało mi się i wciąż nie wydaje mi się, by wpadki Legii w pucharach miały jakikolwiek związek z przewidywanym krótkim występem Śląska w pucharach (co ciekawe w następnym poście stwierdziłeś mniej więcej to samo - że Śląsk szybko odpadnie).

Poza tym: prośba o ochłonięcie i przeczytanie raz jeszcze tego do czego się odnosisz to poniżanie? Raczej nie.
Mają związek, bo to świadczy o poziomie naszej piłki. I jakie tam wpadki... Brutalna rzeczywistość....
Poza tym, co do tego wyczerpującego lata to oni na pewno dużo tych meczy nie zagrają i myślę, że dobre przygotowanie do sezonu (a Lenczyk potrafi) powinno tu dać radę.

Właśnie między innymi dlatego to nie ma szans powodzenia na dłuższą metę.. Kontuzje, przeciętni piłkarze więcej nie zagrają meczu sezonu. W zasadzie moim zdaniem Waszą jedyną nadzieją jest Diaz. Możliwe, że on w nadchodzącym sezonie będzie mega gwiazdą. I wtedy faktycznie będziecie grali o mistrza. Reszta rundę życia ma już za sobą.
Jeśli zatrudnisz odpowiednich ludzi to ma szansę na powodzenie. Nie przesadzajmy z tymi rundami życia sezonu. Umiejętności nagle nie znikają. Zmienne jest za to szczęście i poziom ambicji zawodnika (i znów patrz rola trenera)...

No, prosze Cie. Przecież wiadomo, że jak przegracie 2-3 mecze to będzie narzekanie i podejrzewanie, że brak ambicji. Teksty o tym, ze zarobili dużo rok wcześniej i już im się nie chce. Jestem prawie pewny, ze kibice Lechii to właśnie spiewali do swoich piłkarzy u nas na pucharze. A jeszcze kilka meczów wcześniej było tam świetnie.
Ile razy jeszcze tłumaczyć, że wielkiego narzekania nie będzie bo nie ma też wielkiej presji i kasy. Narzekać będziemy, jak wreszcie zbudują tą galerie handlową (oby) i władują konkretną kasę w zawodników (oby), bo wtedy będzie można dopiero wymagać.

Znowu muszę zaproponować ponowne przeczytanie. O przekonanie bo tylko to można potem egzekwować
Pytam się dlatego o co, bo taki zakład o nic, czyli o "przekonanie" to żaden zakład....
Ostatnio edytowane przez FooFighter : 03.06.2011 o godz. 00:00.
"To jest Walduś polska liga - kto widzi ten rzyga!" - Ferdynand Kiepski
Odpowiedz cytując