Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.06.2011, 23:29
FooFighter napisał(a):Wyświetl post
Ja nie piję do Twojego czytania ze zrozumieniem, tylko cierpliwie wstukuję kolejne argumenty...
Poprosiłem o to, bo nie wydawało mi się i wciąż nie wydaje mi się, by wpadki Legii w pucharach miały jakikolwiek związek z przewidywanym krótkim występem Śląska w pucharach (co ciekawe w następnym poście stwierdziłeś mniej więcej to samo - że Śląsk szybko odpadnie).

Poza tym: prośba o ochłonięcie i przeczytanie raz jeszcze tego do czego się odnosisz to poniżanie? Raczej nie.

Tu nie chodzi o samo miejsce w lidze, ale też o środki inwestowane w zespół, stan i siłę kadry (Kaźmierczak po operacji, przyszłość Kelemena niewiadoma), oczekiwania kibiców, sponsorów, właścicieli, markę zespołu którą sobie wyrobił w ostatnich latach i wiele innych rzeczy.
Właśnie między innymi dlatego to nie ma szans powodzenia na dłuższą metę.. Kontuzje, przeciętni piłkarze więcej nie zagrają meczu sezonu. W zasadzie moim zdaniem Waszą jedyną nadzieją jest Diaz. Możliwe, że on w nadchodzącym sezonie będzie mega gwiazdą. I wtedy faktycznie będziecie grali o mistrza. Reszta rundę życia ma już za sobą.

Presja wyniku w pucharach może być na Łazienkowskiej albo Reymonta. Na Oporowskiej podchodzimy do tego na luzie. Ważna jest ambicja.
No, prosze Cie. Przecież wiadomo, że jak przegracie 2-3 mecze to będzie narzekanie i podejrzewanie, że brak ambicji. Teksty o tym, ze zarobili dużo rok wcześniej i już im się nie chce. Jestem prawie pewny, ze kibice Lechii to właśnie spiewali do swoich piłkarzy u nas na pucharze. A jeszcze kilka meczów wcześniej było tam świetnie.

Zakład przyjmuję. Orest przetrwa niejednego Skorżę, Zielińskiego, czy Bakera. O co gramy?
Znowu muszę zaproponować ponowne przeczytanie. O przekonanie bo tylko to można potem egzekwować
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując