Wyświetl pojedynczy post
szczebel
Banita

Od: 09.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.06.2011, 23:24
A moja lista na fejsie ma już 22 nazwisk z zawodnikami, którzy rzekomo mają trafić do klubu. Będzie rekordowe okienko, jeśli chodzi o fantazje dziennikarzy. Obrona Wisły w tym sezonie była tak genialnie zgrana, że naliczyłem kilka wariantów ustawienia, więc o zgraniu nie ma mowy. To że zagrali 10 spotkań w jednym ustawieniu nie oznacza zgrania całej formacji. W rundzie wiosennej miałem wieczne obawy do końcowego gwizdka, ponieważ zawodnicy z przodu grali świetnie, a obrona popełniała kuriozalne błędy tylko umiejętności Pareiki ratowały zwycięstwa i remisy drużynie, a gdy ofensywa nie strzelała bramek było krucho. Cikos coś tam gra, ale bez przesady jest prawym obrońcą, więc jego zadaniem jest dobra gra z tyłu i wspomaganie prawego pomocnika. Paljić jest takim obrońcą , że wystarczy na niego dynamiczny skrzydłowy z techniką. Jaliens ma odruchy przepuszczania przepychającego się napastnika z piłką , a Chavez ma ruchy słonia. Jego interwencje są na granicy ryzyka i w Europie mogły by się skończyć niepotrzebnymi kartkami. Co do transferów, to ja sobie dopisuje spokojnie nazwiska do listy i czekam na jakieś potwierdzoną informację, a ten temat czytam dla zabicia czasu.
Odpowiedz cytując