Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
FooFighter
Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.06.2011, 23:19
0 22 napisał(a):Wyświetl post
A gdzie ja Cię niby poniżyłem?
Ja nie piję do Twojego czytania ze zrozumieniem, tylko cierpliwie wstukuję kolejne argumenty...

Skoro Śląsk wyprzedził Legię w lidze to jest od Legii na ten moment lepszy. Skoro jest lepszy to presja na wynik w pucharach powinna być co najmniej podobna.
Tu nie chodzi o samo miejsce w lidze, ale też o środki inwestowane w zespół, stan i siłę kadry (Kaźmierczak po operacji, przyszłość Kelemena niewiadoma), oczekiwania kibiców, sponsorów, właścicieli, markę zespołu którą sobie wyrobił w ostatnich latach i wiele innych rzeczy.

Presja wyniku w pucharach może być na Łazienkowskiej albo Reymonta. Na Oporowskiej podchodzimy do tego na luzie. Ważna jest ambicja.

Cóż moim zdaniem Śląsk przejdzie max rundę, Jaga max 2, Legia żadnej (czyli wszystkie skończą max na 3 rundzie eliminacji), a Wisła wejdzie do LM.
Ja życzę wszystkim zespołom jak najdalszych podbojów, ale boję się, że i tak liczysz na zbyt wiele...

Chcesz to się możemy założyć: o zwykłe przekonanie. W sezonie 2012/2013 Lenczyk już nie będzie trenerem Śląska.
Zakład przyjmuję. Orest przetrwa niejednego Skorżę, Zielińskiego, czy Bakera. O co gramy?

EDIT:
O ile oczywiście podpisze co najmniej 2-letni kontrakt.
Ostatnio edytowane przez FooFighter : 02.06.2011 o godz. 23:24.
"To jest Walduś polska liga - kto widzi ten rzyga!" - Ferdynand Kiepski
Odpowiedz cytując