flamengista napisał(a):

Sami niezadowoleni:
A ja się pytam: dlaczego? Ja na przykład jestem bardzo zadowolony
|
Wiesz tą kwestie można rozpatrywać z dwóch stron. Dla Nas, kibiców Wisły to bardzo dobra wiadomość, że wszystko zostaje po staremu. Istnieje przeciez duże prawdopodobieństwo kompromitacji Skorży w pucharach z Legią i dalszego spadku w dół Amiki dzięki JMB. Dlatego nie dziwię się, że się cieszysz, ale...
Kiedyś tu już była poruszana ta sprawa na forum, silna Wisła potrzebuje silnej Legii i innych zespołów. Jak na razie nie jesteśmy ani My silni ( w skali europejskiej) ani tym bardziej inni. U nas co prawda idzie w dobrym kierunku ( przynajmniej według mnie), ale takie sytuacje w innych klubach nie gwarantują podniesienia poziomu Eklasy. A tego przecież wszyscy oczekujemy...
BTW apropo Borysiuka to osobiście jakoś nie przepadam za nim ( pewnie za Boguskiego), ale faktem jest, że piłkarzem jest dobrym jak na polskie warunki i powinien jak najszybciej sprawdzić się na prawdziwym froncie. Jeśli mu sie powiedzie to tym lepiej dla polskiej reprezentacji. Dodatkowo jeśliby wyjechał już teraz to byłby chyba najmłodyszm zawodnikiem, który wyjechał z polskiej ligi za takie pieniądze ( 2,5 mln). Nawet nasz Błaszczu wyjechał "dopiero"jak miał ok 21 - 22 lata. Wniosek: niech jedzie