Wyświetl pojedynczy post
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.06.2011, 18:06
CH. napisał(a):Wyświetl post
Kto zrobi? Wisła nie dołoży nawet 500 tyś zł a Ty piszesz o pracach które mogą pochłonąć do 18 (albo i więcej) mln zł . My na grajka przy dobrych wiatrach możemy przeznaczyć 600 tyś euro a tu mowa o kilku milionach na błędy wynikające z niekompetencji miasta. Wisłę gówno obchodzi skąd oni wezmą kasę na to. Poczekaj, zaraz Wisła wyłoży prawie pół budzetu klubu na stadion.. Żaden klub nie dokłada się do stadionu, co to za abstrakcja. Mało tego, gdzieś indziej wykańczają skyboxy, kupują sprzęt, meble itp. Albo robią stadion albo przenosimy się na inny a ten stadion zjedzą robaki.Sprawa wygląda tak że albo Wisła go będzie użytkować albo nikt inny dlatego Wisła nie może dać się w ch.. zrobić bo to ona ma najwięcej teraz do powiedzenia, cisnąć ich o jak najmniejsze koszty czynszu (bo to podstawa) muszę ulec bo inaczej stadion pójdzie w odstawke a mieszkańcy zjedzą Majchrowskiego który wybudowal stadion za 700 mln zł który jest bezużyteczny
Ja tylko mowie co przeczytałem albo usłyszałem od zikit-owców i polityków. A stadion kosztuje 540 a nie 700 mln zł.
Odpowiedz cytując