Gwiaździsty napisał(a):

|
Dajcie spokój z tym Borysiukiem. Parafrazując naszego krajana : "już nigdy ten pan nie zakończy nikomu kariery". Jeśli faktycznie znalazł się taki jeleń, który da za niego 2,5 mln. tzn. że w kierownictwie tego klubu są osoby niezrównoważone psychicznie.
|
Znowu z tym Boguskim wyskakujecie? Ok Borysiuk zrobil mu kuku, tyle ze taki Wasilewski czy chocby Larsson mieli gorsze przypadki i wrocili do konkretnej formy, Boguski juz nie, Citko juz nie, takie zycie. Nikt Boguskiemu nie zabrania wziac sie w garsc i grac. Moze on po prostu zostal zajechany, a dodatkowo z tego co pamietam zrobil sobie tez krzywde na treningu - to tez wina Borysiuka ? Takie kontuzje sie przytrafiaja bo to pilka a nie balet. Ja rozumiem jesli kogos to wkurza, ale brak konkretnych postepow w grze Boguskiego to juz nie wina Borysiuka, no chyba ze wycial Boguskiego na treningu Wisly w pazdzierniku/listopadzie 2010 roku i do dzisiaj zabrania mu wziac sie w garsc i zap*** na miare swoich umiejetnosci. Moze wlasnie tych umiejetnosci brakuje temu panu ? Kariere to mu koncza po czesci ludzie dzieki ktorym dochodzi do zdrowia i on sam.
Gra jeszcze chlopak, nie przestal wiec moze jeszcze dojdzie do formy. Mial kontuzje ktora jest czescia tego sportu i tyle. Podniesie sie lub nie, to juz zadanie dla specjalistow.
Co do ceny, coz jesli nazywasz skautow Udine jeleniami niezrownowazonymi psychicznie to ja nie mam wiecej pytan

Przeciez jest tylu uzdolnionych 19 letnich defensywnych pomocnikow

Daja ile chca dac, widocznie maja przeslanki by tyle wylozyc. Zagra chlopak jakis czas i nabierze doswiadczenia plus podniesie umiejetnosci i moga go opchnac za 2x/3x tyle. Tak, to mozliwe choc malo prawdopodobne