Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.06.2011, 16:48
kreseq napisał(a):Wyświetl post
200 baniek to nie tyle zaporowa cena co wyssana z d***. Jak ktos by dal 100 to i tak wezma Licze ze ITI sprzeda Legie, jak nie teraz to w ciagu najblizszych 2-3 lat.

Borysiuk do Udine za 2,5 m Euro. Mam nadzieje ze sie nie zastanawiaja i sprzedadza Wizira.
Ale tak się zaczynają negocjacje. Argumenty jednak są - jeden z najpopularniejszych klubów w Polsce, do tego ze stolicy i mający piękny, nowy stadion. Myślę, że to dla ITI najlepszy moment by szukać kupca. Przed Euro 2012 chętni mogą się znaleźć. Oczywiście nie za 200 mln, a raczej o jedno zero mniej.

A i dla Legii nowy, sensowny właściciel by się przydał. Dalszy zarząd ITI to droga ku zatraceniu.

Co do Borysiuka. Moim zdaniem to oferta dobra dla wszystkich - Legii, Borysiuka i... kibiców reprezentacji. Nie ukrywam, że wiązałem z tym chłopakiem pewne nadzieje. Na początku swojej kariery zapowiadał się na wielki talent, teraz trochę przygasł. Ma ciągle potencjał, by być jednym z kluczowych graczy kadry biało-czerwonych. Niestety, ostatni rok zmarnował. Przy Skorży stoi w miejscu - niech więc rzuci się na głęboką wodę i to jak najszybciej. Albo utonie i o nim zapomnimy, albo poradzi sobie w serie A i będzie pewniakiem do Euro 2012. Tego drugiego szczerze mu życzę.

PS. ToTylkoJa ma chyba rację. Czytałem w Forbsie obszerny artykuł o zmianach w ITI. I generalnie klan Walterów idzie w odstawkę. A to Walter z Wejchertem byli zwolennikami inwestowania w futbol.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując