Wyświetl pojedynczy post
hiszpan00
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.06.2011, 16:27
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html

Z Chavezem już w zeszłym sezonie były przepychanki odnośnie transferu i przez lukę w kontrakcie trafił do naszej drużyny. Początkowo chłopak tez nie mógł się wkomponować w zespół był wolny i stanowił tylko tło dla dobrze grającego wówczas Clebera, jednak po jego kontuzji stal sie mocnym punktem drużyny nie tylko dla tego ze poznał zespół i wkomponował się w styl europejski ale przede wszystkim dlatego że jest pełnowartościowym obrońcą a niestety nie wszyscy pokazują pełnie możliwości od pierwszego meczu, oczywiście nie jest to obrońca tej klasy co choćby Marcelo ale mimo wszystko to pewny punkt i szkoda go będzie, oby to nie był zły symptom ... Bunoza po kontuzji a Jaliens sami wiecie w jakiej formie o Kowalskim już nie wspomnę a nowi tez potrzebują czasu na zgranie się z zespołem czasu którego może brakować. (sorki jeśli przekręciłem jakieś nazwiska). Zapewne wielu z was się nie zgodzi z moja opinia ale zbyt łatwo tracimy dobrych zawodników. Oby znów nie było ze LM była na wyciągniecie ręki ale niestety nie udało się po raz kolejny a łatwo nie bedzie bo na rozstawienie możemy liczyć co najwyżej w III rundzie ( jednak historia uczy ze i to tez wcale nie musi być nasz atut), a Stan hmm uważam go za jednego z najlepszych specjalistów w naszej lidze na tym stanowisku ale cudów nie zdziała przecież podobnie jak Maasskant.
Ostatnio edytowane przez hiszpan00 : 02.06.2011 o godz. 17:10.
Odpowiedz cytując