Wyświetl pojedynczy post
MaciekJ87
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.06.2011, 15:58
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
tu nie chodzi o to, że nie podpisuje się kontraktu z piłkarzem niezastąpionym (jakim Chavez z pewnością nie jest) tylko o to że robi się to w przeddzień pucharów... sytuacja z poprzedniego roku nic nie nauczyła rządzących Wisłą... defensywa nawet jeżeli zostanie wzmocniona to i tak nie starczy czasu, żeby ją zgrać... i tu jest największy problem...
Jeszcze zawodnicy nie wrócili z urlopów... baa nawet dopiero co na nie pojechali, a już niektórzy twierdzą że zawodnicy nie zdąża się zgrać i transfery będą przeddzień meczów pucharowych! Mamy dopiero 2 czerwca do początku zgrupowania jeszcze ponad tydzień więc jeszcze wiele się może wydarzyć!
"sytuacja z poprzedniego roku nic nie nauczyła rządzących Wisłą" Ja bym powiedział inaczej: sytuacja z poprzedniego okienka nic nie nauczyła kibiców, wystarczy trochę cierpliwości a nie wszyscy by chcieli 11 transferów już pierwszego dnia po zakończeniu sezonu!Poczekajmy do 10 czerwca a ja wieże że już nowi zawodnicy będą w drużynie, na dodatek jeszcze pewnie tacy których nazwiska jeszcze się nigdzie nie przewinęły!
Święte Barwy Swe Wznieś i Zaśpiewaj Tę Pieśń, Niech Patrzy Cały Świat, Jak Nasza Wisła Gra.
Więc, Naprzód W Bój, Kochany Klubie Mój, Przy Tobie Nasza Brać, Na Wieki Będzie Trwać.

Odpowiedz cytując