Wyświetl pojedynczy post
Sędzia
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.06.2011, 14:11
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Faktycznie, Basałaj jedno co potrafi szybko zrobić, to ukarać piłkarza...Wisły za zmyślone przez media zarzuty. W pozostałych kwestiach jest wolny jak żółw i skuteczny jak ws. wyjazdu kibiców na mecz w Kielcach.
Małecki się przyznał i przeprosił, więc jak mogą to być zmyślone zarzuty? (chodzi wyłącznie o zwyzywanie)

A co do Chaveza - prawda jest taka, że 500 tys euro to jest już spora kwota (2 mln złotych) i ja nie jestem przekonany, czy akurat Chavez jest tyle warty.

Jego główną zaletą jest to, że jest zgrany (jako tako) z resztą obrony. Tak naprawdę to Chavez powinien być pierwszym rezerwowym środkowym obrońcą. Jeśli będzie wychodzić w pierwszym składzie, to w mojej ocenie będzie znaczyć, że nasza linia obrony nie jest gotowa na LM.

I jeszcze druga kwestia - o wiele bardziej zależy mi na wykupieniu Cikosa, który jest dość młody, perspektywiczny, ale przy tym już ograny, i zrobił duży progres. Jasne, że popełnia błędy, ale za rok - półtora będzie bardzo dobrym piłkarzem, jednym z najlepszych, jeśli nie najlepszym na tej pozycji w lidze.
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
Odpowiedz cytując